SOITA JA KYSY LISÄÄ: 050 2733

Pidäthän huolta, että matkavakuutuksesi on kunnossa!

 


MATKAOHJELMISTO 2019

Katso matkaehdot alla.


 

Bologna - Modena            

Italian renessanssihovit / Viisi Unesco-helmeä

25.2. – 4.3.2019

Taiteita ja gastronomiaa. Bologna – Ferrara – Modena – Parma – Mantova.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

Apulian kiertomatka

Apulian kevään luonto ja kulttuuri

17.03. – 24.03.2019

Ota varaslähtö kevääseen keskelle kukkivia manteli- ja kirsikkapuuviljelyksiä, keltaisia oliivilehtoja ja punaisia unikkopeltoja, kun pääskyset ovat jo saapuneet niemimaan eteläkärkeen. Italian saappaankoron, idän ja lännen välisen kynnyksen gastronomia ja viini, oliivilehdot ja kirsikkapuut, Alberobellon trullit, Materan kalliokaupungin luola-asunnot, Fredrik II Hohenstaufenin linnat, romaaniset kirkot, Leccen barokki.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)


 

NAPOLINLAHDEN KESÄPARATIISIIN LÄNSIMAISEN KULTTUURIN ALKULÄHTEILLE

Napoli-Herculaneum-Sorrennon niemi-Capri-Amalfin rannikko-Paestum

11. – 18.5.2019

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

 

MATKA SARDINIAN KESÄPARATIISIIN

9. – 16.6.2019

Sardinia on Välimeren omaperäisimpiä saaria, jonka luonto on jylhä ja kasvillisuudeltaan poikkeuksellinen. Saarta ympäröivän meren vesi on kristallinkirkasta ja vaihtelee sävyltään smaragdinvihreästä musteensiniseen. Rannat ovat edelleen harvaan rakennettuja. Sardinia oli yksi Euroopan varhaisimmista asutuista alueista: saaren mineraalirikkaudet kiinnostivat Välimerellä purjehtineita foinikialaisia ja etruskeja, keskiajalla sitä tavoittelivat Pisan ja Genovan meritasavallat. Myöhemmin aragonialaiset ja katalonialaiset valloittivat saaren pohjoisosan. Sardinia liittyy Savoijien kuningashuoneen kautta Italian yhdistymiseen 1800-luvulla. Unohda hetkeksi arkesi ja lähde nauttimaan keskelle kaikkea tätä viihtyisään ja kansainvälisestikin palkittuun ympäristöön kaukana massaturismista.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

DOLOMIITTIEN UNOHTUMATON MAISEMA- JA KULTTUURIMATKA

11.9. – 18.9.2019

Pohjois-Italian autonominen Trentino- Alto Adigen maakunta, vuoteen 1918 Itävalta-Unkarin aluetta, on ainutlaatuinen sekoitus germaanista tehokkuutta, ympäristöstään huolehtivaa kotiseuturakkautta, tirolilaista iloisuutta ja kansanomaisuutta sekä italialaista hienostuneisuutta...Dolomiittien ainutlaatuisessa helmassa, vuodesta 2009 maisemallisesti, geologisesti ja geomorfologisesti ainutlaatuisia Unescon maailman luontoperintölistalla. Korkeimmalle kohoavan Marmoladan ympärille levittäytyvät hedelmälliset jokilaaksot ja kirkasvetiset alppijärvet tarjoavat toinen toistaan ainutlaatuisimpia maisemia kaikkina vuodenaikoina, syyskuussa kypsyvien viini- ja hedelmäviljelysten ja laaksoihin syntyneiden pikkukaupunkien ja keskiaikaisten linnojen kulttuurimaisemassa.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

PIEMONTEN KIRKKAAT HELMET / TORINO – MONTE BIANCO LE LANGHE

8.10. – 15.10.2019

Piemontea pidetään merkittävimmän opaskirjan Lonely Planetin mukaan kulttuuriarvoiltaan, maisemallisesti, gastronomialtaan sekä viineiltään tällä hetkellä yhtenä mielenkiintoisimpana vierailukohteena - ja mikä tärkeintä, massaturismin vielä pilaamattomana koko maailmassa.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

YLELLINEN NIZZA JA YMPÄRISTÖ

22. – 26.10.2019

Nizza on kaupunki Enkeltenlahden kainalossa, joka hurmaa tulijat yhä uudelleen ja uudelleen kauneudellaan. Taidetta ja arkkitehtuurin helmiä eri vuosikymmeniltä. Asu komeasti Nizzan rantakadulla Le Négrescossa 5 * luksushotellissa, joka jo itsessään on taidegalleria. Se on julistettu vuonna 2003 historialliseksi monumentiksi.

Oppaana Helena Wallenius

Lue matkaohjelma (PDF)


 

SISILIAN IKUISEEN KESÄÄN

03.11 - 10.11.2018

Lähde mukaan henkeäsalpaavaan kauniisiin maisemiin Sisiliaan, Välimeren suurimmalle saarelle. Kulje mukana niin foinikialaisten, kreikkalasten, roomalaisten kuin Bysantin, islamin ja paavin jalanjäljillä. Vierailumme aikana näemme 11 Unesco-kohdetta, jotka ovat osoitus Sisilian keskeisestä asemasta historiassa.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)


 

Tilaa esite!

Matkat ovat valmismatkoja.


Muistattehan tarkistaa, että matkavakuutuksenne on voimassa !


* * * * *


Vastuullinen matkanjärjestäjä 01.01.2017 alkaen on CWT Kaleva Travel.


MATKAEHDOT
Kaikkiin matkoihimme sovelletaan CWT Kaleva Travelin opastettujen matkojen ja lukijamatkojen erityisehtoja 1/7/2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1/7/2018 alkaen

VAKUUDENALAINEN MATKAPAKETTI
• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen. www.kalevatravel.fi

HUOMIOITAVAA

  • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
  •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
  • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.

 

 

MATKA-RASILA OY / VOYAGE ELEGANTISTI EUROOPPAAN
Tekee myös ryhmille räätälöityjä yksilöllisiä matkoja minne tahansa Euroopassa.

Katso myös mittatilausmatkat

 

 

 

 

 

 

Matka-Rasila Oy / VOYAGE ELEGANTISTI EUROOPPAAN | Kauriintie 4 F 50, 00740 Helsinki | GSM: 050 2733 | tarja@rasila.fi Rasilan FACEBOOK-sivuille...