SOITA JA KYSY LISÄÄ: 050 2733

Pidäthän huolta, että matkavakuutuksesi on kunnossa!

 


MATKAOHJELMISTO 2019

Katso matkaehdot alla.


 

PIEMONTEN KIRKKAAT HELMET / TORINO – MONTE BIANCO LE LANGHE

8.10. – 15.10.2019

Piemontea pidetään merkittävimmän opaskirjan Lonely Planetin mukaan kulttuuriarvoiltaan, maisemallisesti, gastronomialtaan sekä viineiltään tällä hetkellä yhtenä mielenkiintoisimpana vierailukohteena - ja mikä tärkeintä, massaturismin vielä pilaamattomana koko maailmassa.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)


 

SISILIAN IKUISEEN KESÄÄN

03.11. – 10.11.2019

Lähde mukaan henkeäsalpaavaan kauniisiin maisemiin Sisiliaan, Välimeren suurimmalle saarelle. Kulje mukana niin foinikialaisten, kreikkalasten, roomalaisten kuin Bysantin, islamin ja paavin jalanjäljillä. Vierailumme aikana näemme 11 Unesco-kohdetta, jotka ovat osoitus Sisilian keskeisestä asemasta historiassa.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)


 

TALVEN PIMEYDESTÄ ROOMAN VALOON

4.12. – 8.12.2019

Matkaoppaana legendaarinen Italian asiantuntija Silja Tuominen.

Rooma matka joulukuu 2019

Matkaemäntänä Hanna Ekola, musiikissa Hannan tilaisuuksissa mukana Kai Jämsä.

Lue matkaohjelma (PDF)


 

Italian kielen kurssi Triestessä

10.1. – 20.1.2020

Alkeita kertaava kurssi , kurssin taso määräytyy paikanpäällä.

Friuli – Venezia Giulian alueella Adrianmeren pohjukassa sijaitseva Trieste on ollut vuosisatojen ajan monikulttuurinen kaupunki idän ja lännen, pohjoisen ja etelän risteykohdassa. Erityisesti valkoviinien tuottajana Friuli on yksi Italian kiinnostavimmista viljelyalueista. Rannikon tuntumassa sijaitsee Aquileian hieno keisariaikainen, myöhäisantiikin ja varhaiskristillisen ajan keskus, sisämaassa odottavat Palmanova hengästyttävine asemakaavoinen, San Danielen gastronomiset elämykset ja Udinen maineikas yliopistokaupunki. Triesten Museo Revoltellan modernin taiteen kokoelmista oli maistiasia Ateneumin kesän 2018 maagista realismia esittelevässä näyttelyssä Fantastico! – nyt tutustumme museon koko antiin. Kaupungissa elää myös keskieurooppalainen kahvilakulttuuri, josta voi nauttia esimerkiksi Caffé Specchissä tai Caffé San Marcossa. Italian sanastoa ja kielioppia täydentävän kielikurssin (yhteensä 30 oppituntia à 45 min) aikana syvennymme triesteläisten kirjailijoiden Italo Svevon ja Claudio Magrisin sekä runoilija Umberto Saban teoksiin.

Opettajana ja oppaana Fm Elina Suolahti

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

Renessanssihovit ja Venezia
Modena – Mantova – Ferrara – Venezia

22.2. – 29.2.2020

Taiteita ja gastronomiaa

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

Ainutlaatuinen taidematka Italian Frascatiin ja Roomaan

25.3 – 29.3.2020

Kirsi Syrlin on kansainvälinen ammattitaiteilija ja taidepedagogi, joka on nyt palannut Suomeen kolmen Belgia-vuoden jälkeen. Hänen vahvuutensa on akryylimaalaus ja taidokas värien käyttö. Hän on pitänyt taidenäyttelyitä monissa maissa, myös Italiassa, firenzeläisessä galleriassa. Tällä taidematkalla hän on valmis antamaan yksilöllistä ohjausta jokaiselle taiteentekijälle. Aiheen teokselleen saa valita vapaasti, kaikki tekniikat ovat sallittuja. Omat välineet pitää ottaa mukaan tai hankkia paikan päältä. Jokainen opetuspäivä aloitetaan yhteisellä luennolla ja sen jälkeen taidetta saa tuottaa maalaustilassa sisällä ja vapaasti ympäröivässä luonnossa, jolloin ohjaaja käyskentelee luonanne opastamassa työn edetessä. Työskennellä saa myös itsenäisesti. Mukaan ikimuistoiselle taidematkalle voi tulla niin aloittelijat, harrastelijat kuin konkaritkin.

Pedagogina Kirsi Syrlin
Oppaana Elina Suolahti

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

LÄHDE PIEMONTEN KEVÄÄSEEN
Lago Maggiore - Torino - Le Langhe

01.04. – 07.04.2020


Piemonte - Lago Maggiore - Torino - Le Langhe

Pohjois-Italian Alpit, Lago Maggioren puutarhat, Torinon kuninkaalliset linnat, Langhen viinitarhat.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

Tilaa esite!

Matkat ovat valmismatkoja.


Muistattehan tarkistaa, että matkavakuutuksenne on voimassa !


* * * * *


Vastuullinen matkanjärjestäjä 01.01.2017 alkaen on CWT Kaleva Travel.


MATKAEHDOT
Kaikkiin matkoihimme sovelletaan CWT Kaleva Travelin opastettujen matkojen ja lukijamatkojen erityisehtoja 1/7/2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1/7/2018 alkaen

VAKUUDENALAINEN MATKAPAKETTI
• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen. www.kalevatravel.fi

HUOMIOITAVAA

  • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
  •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
  • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.

 

 

MATKA-RASILA OY / VOYAGE ELEGANTISTI EUROOPPAAN
Tekee myös ryhmille räätälöityjä yksilöllisiä matkoja minne tahansa Euroopassa.

Katso myös mittatilausmatkat

 

 

 

 

 

 

Matka-Rasila Oy / VOYAGE ELEGANTISTI EUROOPPAAN | Kauriintie 4 F 50, 00740 Helsinki | GSM: 050 2733 | tarja@rasila.fi Rasilan FACEBOOK-sivuille...