SOITA JA KYSY LISÄÄ: 050 2733

Pidäthän huolta, että matkavakuutuksesi on kunnossa!

 


MATKAOHJELMISTO 2018 - 2019

Katso matkaehdot alla.


 

Toscanan aurigon alla maalla ja merellä           

11.09.-18.09.2018      

Etruskien, Michelangelon, Napoleonin ja Puccinin jäljillä  

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF) 

SISILIAN IKUISEEN KESÄÄN            

09.11 - 16.11.2018        

Lähde mukaan henkeäsalpaavaan kauniisiin maisemiin Sisiliaan, Välimeren suurimmalle saarelle. Kulje mukana niin foinikialaisten, kreikkalasten, roomalaisten kuin Bysantin, islamin ja paavin jalanjäljillä. Vierailumme aikana näemme 11 Unesco-kohdetta, jotka ovat osoitus Sisilian keskeisestä asemasta historiassa.

Matkaoppaana legendaarinen Italian asiantuntija Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

Adventtimatka Roomaan            

4.12 – 9.12.2018        

Adventtimatka Roomaan – joulukuun pimeydestä Rooman valoon

Matkaoppaana legendaarinen Italian asiantuntija Silja Tuominen


Matkaemäntänä Hanna Ekola, musiikissa Hannan tilaisuuksissa mukana Kai Jämsä

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

Kielikurssi Italian Avaimet 2019            

11.01 – 20.01.2019

Marchen alueella Adrianmeren rannalla sijaitseva Pesaro on pieni kulttuurikaupunki, jossa voi tutustua mm säveltäjä Gioacchino Rossinin kotimuseoon. Seutu on tunnettu mainioista kalaja äyriäisruokalajeistaan. Sisämaan kumpuilevassa maisemassa retkeilemme läheiseen Urbinoon, Raffaellon synnyinkaupunkiin, rannikkoa myötäillen ajamme Loreton mustan madonnan katedraaliin ja Recanatiin, jossa tutustutaan Italian kansallisrunoilija Giacomo Leopardin taloon. Keskiaikaisen ja myöhemmin renessanssin kukoistuksen kokeneen Iesin pääaukiolla syntyi Sisilian tuleva hallitsija, Fredrik II Hohenstaufen. Aterioilla saamme maistella Marchen parhaita rypäleistä puristettuja juomia. Italian sanastoa ja kielioppia täydentävän kielikurssin (yhteensä 30 oppituntia) aikana syvennymme myös italiankieliseen runouteen, josta meille kertoo pesarolainen Gianni D’Elia, yksi Italian nykyrunouden huomattavimpia edustajia.

Opettajana ja oppaana Elina Suolahti

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

Bologna - Modena            

Italian renessanssihovit / Viisi Unesco-helmeä

24.2.–3.3.2019

Taiteita ja gastronomiaa. Bologna – Ferrara – Modena – Parma – Mantova.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

 

Apulian kiertomatka

Apulian kevään luonto ja kulttuuri

17.03 – 24.03.2019

Ota varaslähtö kevääseen keskelle kukkivia manteli- ja kirsikkapuuviljelyksiä, keltaisia oliivilehtoja ja punaisia unikkopeltoja, kun pääskyset ovat jo saapuneet niemimaan eteläkärkeen. Italian saappaankoron, idän ja lännen välisen kynnyksen gastronomia ja viini, oliivilehdot ja kirsikkapuut, Alberobellon trullit, Materan kalliokaupungin luola-asunnot, Fredrik II Hohenstaufenin linnat, romaaniset kirkot, Leccen barokki.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF) 

Mozartin synnyinkaupunki Salzburg kauniine ympäristöineen

Salzburg, Salzkammergut, München

26.4 - 29.4.2019, 3 yötä, 4 päivää

Kulttuuria, satumaisia alppimaisemia ja makuelämyksiä

Oppaana Sirkka-Liisa Aalto

Lue matkaohjelma (PDF)


 

Tilaa esite!

Matkat ovat valmismatkoja.


Muistattehan tarkistaa, että matkavakuutuksenne on voimassa !


* * * * *


Vastuullinen matkanjärjestäjä 01.01.2017 alkaen on CWT Kaleva Travel.


MATKAEHDOT
Kaikkiin matkoihimme sovelletaan CWT Kaleva Travelin opastettujen matkojen ja lukijamatkojen erityisehtoja 1/7/2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1/7/2018 alkaen

VAKUUDENALAINEN MATKAPAKETTI
• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen. www.kalevatravel.fi

HUOMIOITAVAA

  • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
  •  Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
  • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.

 

 

MATKA-RASILA OY / VOYAGE ELEGANTISTI EUROOPPAAN
Tekee myös ryhmille räätälöityjä yksilöllisiä matkoja minne tahansa Euroopassa.

Katso myös mittatilausmatkat

 

 

 

 

 

 

Matka-Rasila Oy / VOYAGE ELEGANTISTI EUROOPPAAN | Kauriintie 4 F 50, 00740 Helsinki | GSM: 050 2733 | tarja@rasila.fi Rasilan FACEBOOK-sivuille...